Bedste padel tennis bold: Se de 6 udvalgte tennisbolde til padel tennis i 2021

Bedste padel tennis bold: Se de 6 udvalgte tennisbolde til padel tennis i 2021

Den bedste padel tennis bold optimerer dit padelspil på banen. Bolden til padel tennis minder meget om en tennisbold, men de er dog forskellige og fås ligeså i hurtige og langsomme varianter. Nybegynderne bør vælge en padel bold med høj slidstyrke og lavt tryk, så den flyver med en medium hastighed. Den øvede padelspiller bør vælge en hurtig bold med god balance. Bliv klogere på valg af de bedste bolde til netop dit spil og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Elskerpadels padelguru
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 30 november 2021. Indholdet er opdateret torsdag d. 4. november 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 3. november 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
HEAD CCT padel cover

Konklusion: Her er de bedste padel tennis bold

HEAD CCT padel cover er udvalgt af Rune V.D., som de bedste padel tennis bold i november 2021.

Bedste

Hvilke padel tennis bold er bedst i test?

1. HEAD CCT padel cover

HEAD CCT padel cover

Head padel cover

Padel cover, hvor alle padelbat fra HEAD passer til. Sørger for længere holdbarhed i dit bat.... Læs mere hos Padel Specialist

2. Head Padel Pro paddel tennis bolde

Head Padel Pro paddel tennis bolde

Head paddel tennis bolde

Head Padel Pro boldene betragtes som nogle af de mest benyttede padelbolde lige nu. Bolden bliver bl.a. brugt i forbindelse med World Padel Tour (den førende turneringsserie inden for padel). Premium bolden, som bl.a. bruges af mange af de mest vindende k... Læs mere hos Padel Specialist

3. RS Padel Tour X paddel tennis bolde

RS Padel Tour X paddel tennis bolde

RS Padel paddel tennis bolde

Fra Robin Söderling kommer denne super gode padel bold, der er udviklet i samarbejde med den svenske padelspiller Simon Vasquez! RS Padel Tour X er en premium bold til dig!  Du har en rigtig god føling med denne bold når du spiller og samtidig er den... Læs mere hos Padel Specialist

4. Head Padel Pro S paddel tennis bolde

Head Padel Pro S paddel tennis bolde

Head paddel tennis bolde

Head Padel Pro S er det nyeste skud på stammen inden for padelbolde fra populære Head. Den populære turneringsbold er udviklet i samarbejde med nogle af de førende spillere og eksperter på området. Sammenlignet med Head Padel Pro, så er S-modellen både hu... Læs mere hos Padel Specialist

5. Babolat Padel Tour X3 paddel tennis bolde

Babolat Padel Tour X3 paddel tennis bolde

Babolat paddel tennis bolde

Babolat padelbolde kommer i et rør med 3 stk. bolde i.  Det er Babolats bedste Padelbolde og de bruges på Touren.  OBS: PÅ BABOLAT PADELBOLDE OPTJENES DER IKKE BONUSKRONER. ... Læs mere hos Padel Specialist

6. Babolat Court X3 paddel tennis bolde

Babolat Court X3 paddel tennis bolde

Babolat paddel tennis bolde

OBS: PÅ BABOLAT PADELBOLDE OPTJENES DER IKKE BONUSKRONER.  Her får du en padel bold i højeste kvalitet fra Babolat.   Babolat Padel Tour X3 - Den officielle APT padel bold Babolat Court Padel X3 er den officielle APT padel tour bold. APT Padel To... Læs mere hos Padelshoppen

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 6 padel tennis bolde, har Rune V.D. valgt HEAD CCT padel cover, som de bedste padel cover i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 5 andre populære padel tennis bolde, herunder bl.a. Head Padel Pro, RS Padel Tour X, Head Padel Pro S & Babolat Padel Tour X3... klik her for at se de resterende!

4 ofte stillede spørgsmål til padel tennis bolde

Padel tennis bolde vs. tennisbolde, hvad er forskellen?

Forskellen på padel tennis bolde og tennisbolde er, at padel bolde er mindre, har et lavere tryk og skal have et andet bounce end tennisbolde. Tennisbolde er større og med et hårdere tryk.

Kan jeg spille padel med tennisbolde?

Du bør ikke spille padel med tennisbolde, men har du glemt dine padel bolde derhjemme, så må det være løsningen. Tennisbolde er større og har et andet tryk, hvorfor de ikke er ideelle på en padelbane.

Hvilken padel bold skal jeg vælge?

Du bør vælge en padel bold alt efter dit niveau. En nybegynder kan med fordel vælge en bold med lavere tryk, hvor den øvede bør vælge en med højere tryk. Trykket afgjort hvor langsom og livlig bolden er. Desto højere tryk bolden har, desto hurtigere og mere livliv er den på banen.

Er der forskel på bolde til padel tennis?

Der er forskel på bolde til padel tennis. Den primære forskel på dem er trykket, der har betydning for hvor hurtig og livlig bolden er. En bold med lavere tryk er langsommere, mindre livlig og dermed nemmere at ramme. En bold med højere tryk er hurtigere, mere livlig og giver den øvede padelspiller udfordring på banen.

Anbefalingerne er givet af • Elskerpadels padelguru
Skriv til Rune V.D.

Rune er padelspiller i sin fritid og er kommet ind spillet qua hans store interesse for tennis. Han spiller padel hver weekend med vennerne og træner herudover tennis ca. 1 - 2 gange om ugen.

Bedøm denne artikel
11 stemmer, gennemsnit: 4.5 / 5